Διαστημοκαθαριστές εν δράσει!

 


Μετά την εισήγηση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος στη βουλή, ξεκίνησε η Ελληνική προσπάθεια για τον καθαρισμό του διαστήματος.

Χωρίς να χάσει άλλο χρόνο η χώρα μας έστειλε τις διαστημικές σκουπιδιάρες με τα συνεργεία τους να σταματήσουν το κακό που προκαλούν οι ξένοι βάνδαλοι αστροναύτες. Αφού πρώτα έκαναν καθαριότητα στο χώρο γύρω από τη γη, από τη ρύπανση που προκάλεσαν οι αναίσθητες μεγάλες χώρες, μάζεψαν κομμάτια πυραύλων, δορυφόρους και μία ψόφια γάτα. Στη συνέχεια προσγειώθηκαν στο φεγγάρι. Από εκεί μάζεψαν εκτός από σκουπίδια και μία Αμερικάνικη σημαία που ξέχασε ένας αδιαφόρετος αστροναύτης.

Έπειτα πληροφορήθηκαν ότι λόγω έλλειψης χρημάτων θα γίνει στάση πληρωμών. Αμέσως ξεκίνησε η απεργία και τα διαστημοσκουπιδιάρικα έκλεισαν τους διαστημοδρόμους προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος καθώς τα διαστημόπλοια των εξωγήινων δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν.

Στο τέλος οι καημένοι οι εξωγήινοι έκαναν έρανο και μάζεψαν αυτοί τα χρήματα ώστε να συνεχιστεί το έργο των Ελλήνων διαστημοκαθαριστών.


σκίτσο: Πάνος Τ.   κείμενο: Χρίστος Θ.

 

depi. ΤζοΤζο Ραφαέλλα Κ Meli.K Strs K.
Panos13 Peris K. Afroditi S. Elisavet Greg K.
Χρίστος Θ. Στρατής Δ. roufis Πάνος Τ. Piter Kon.
black_dog. Αγγελική π.
     Μάρτιος 2011 - 1ο τεύχος
     Μάρτιος 2012 - 2ο τεύχος